torstaina, huhtikuuta 29, 2004

Torstai on toivoa täynnä?

Toivon ollessa tavoittamattomissa joku muukin etunimi tai miksei sukukalleuskin käy.

Tuhat syytä olla juuri tänä torstaina toiveikas, tässä niistä [niistän, niistän, struut!] viisi (5):

  • Jos et vielä ole ihan varma mitä liian paljastavaa, vääränväristä, varmasti vilustuttavaa, reissussa rähjääntyvää ja tyyristä kertakäyttökudetta [jota et todellakaan halua enää ikinä nähdä/pysty repaleiksi raadeltuna käyttämään/löydä tapahtumasta toivuttuasi] ostaisit vappuhippoihin, ehdit nukkua vielä yhden yön yli vahvistaen ostopäätöstäsi juuri siitä mieltäsi kaihertamaan jääneestä tajunnat räjäyttävästä asukokonaisuudesta.
  • Jos ei sinulla vielä[kään] ole vappuheilaa ja mokoman hermoja raastavan showstopper-örveltäjän haluat riesaksesi, ehdit mainiosti roiskaista deitti.nettiin pikkutuhman ilmoituksen, johon taatusti saat samanhenkisiä vastauksia ja nopeasti. Muista merkitä Vappuheila heti otsikkoon ja jättää myös käpälänumerosi.
  • Vielä ei ole pakko päättää, minkälaisen vappupallon haluat. Pohdinta ja sitä myötä aikanaan myös valinta kannattaa silti tehdä huolella. Pullon suhteen voisi olla hyvä pitää jo kiirettä, ennen kuin lempiskumppasi loppuu. Muut juhlamieltä nostattavat assosiaatiot voit ajoittaa itse.
  • Ehdit vielä laajentaa sanavarastoasi huumorimielessä. Älä päästä kutkuttelua pahaksi, varo ylikuntoa ja muista vappuhattu. Kokeile rohkeasti vaihtoehtoisia kieliä, tulet yllättymään.
  • Jääkiekossa on välipäivä.

Räkä valuu siihen malliin... lyhyestä virsi kaunis. Varo vaan, saatan kerätä voimia [niinkuin Saatana, Kaaporikki ja Stumppikin taas##¤?&##]!