torstaina, toukokuuta 06, 2004

Torstain toivokkaat

Toivon ollessa estynyt epätoivokin käy.

Tuhat ja yksi syytä herätä juuri tänä torstaina toivjoissaan, joista tässä viisi (5) – Vantaanjoki, Tenojoki, Kymijoki, Haarajoki, Aurajoki

  • Hämmästyttävän lämmin sää yllätti suomalaiset pahemmin kuin ensilumi tavallisesti kaupunkiautoilijat. Asiantuntijahavaintojen [kaikesta marmattajat] mukaan kesä tuli tänä vuonna aivan liian aikaisin [7 kommenttia vähiin käyneessä tuttavapiirissäni], ei tähän aikaan vuodesta kuulu olla näin lämmintä. Jurppii istua töissä, kun ulkona on kutsuva terassikeli. Toivoa kuitenkin on. Viikonlopun kun kituu ja kärsii liian varhaisesta suvesta, niin jo alkuviikosta kylmenee ratkaisevasti. Tutun ruikuttamisen kylmästä keväästä voi taas aloittaa uusin päivettynein äänenpainoin.

  • Millähän kalvosulkeisilla Nokian tuotekehittäjät saisi vakuutettua siitä, että ikääntyvissä, kömpelöissä, puolisokeissa, dementoituneissa, reumaattisissa ja degeneroituneissa kännykän tarvitsijoissa piileskelee yhtiön kannalta varteenotettava tuloksentekomahdollisuus? Tähän äitienpäivään pelkästään yksinkertaisilla perustoiminnoilla ja selkeillä näppäimillä varustettu, maitotölkin kokoinen seniorimalli tuskin ehtii, mutta jospa vaikka jo seuraavaan?

  • Kenenkään ei ole pakko klikata tätä linkkiä. Kääk, ahistaa!

  • Toivoa sopii, että leijonanturrit onnistuvat leipomaan riittävästi lämpimäisiä sisään ja kanukeille koittaa kotimatka.

  • Salkkarit jää kesälomalle. Vain uusintoja luvassa. Ei hätää, Suuren siekailun kapteeniäänestys alkaa heti perstaina 7.5. Varo vaan.