keskiviikkona, kesäkuuta 30, 2004

Pukkipanta pannasta

Kesän hyttyskanta vaikuttaa ärhäkältä ja runsaalta. Itseäni ne eivät suuremmin häiritse [hapan akka], mutta Resurssille niistä on harmia koko perheen edestä. Jos inisijä pääsee oikein pahasti puraisemaan, niin jopas raavituttaa ihan verille saakka. Kamalaa katsottavaa, kun menee Resurssin kaunis pinta ihan rupiseen kuntoon!

Välittömästi mökille päästyämme Resurssi ryhtyykin tarmolla miinoittamaan tienoita hyttyskierukoilla, -tikuilla, -kynttilöillä sun muilla karkoitinkäryttimillä. Jopa huussiin pitää virittää oma, savua suitsuttava torjuin, jotta ei paskomisnautinto tyystin häiriinny. Köh, köh, raikas luontoilta on pilalla! Haistelisin mieluummin piipusta nousevaa savunkiehkuraa, joka muistuttaa ihanasti lapsuuden torpan puuvalkeista. Savuansojen antaumukselliseen virittelyyn kuluu myös ruokottomasti aikaa, jonka voisi käyttää romanttisemminkin [vaikka halkoja hakkaamalla tai nurmikkoa leikkaamalla].

Tuotekehittelyvinkki: Kun nyt koirille ja kissoille on saatavilla punkkipantoja, jotka pitävät tuholaisörkit loitolla, niin miksei kukaan ole keksinyt miehelle vastaavalla idealla toimivaa hyttyspantaa [kun hevosellekin sellainen on Googgelin mukaan näemmä saatavissa]. Hyttyskarkotetta erittävä silmukka vaan ukolle kaulaan ja hörriäiset pysyisivät loitolla ja laitteen mahdolliset haitalliset huurut ja käryt kulkeutuisivat vain käyttäjän omaan nokkaan.

Ja saattaisi siitä olla muutakin iloa illan tiimellyksessä... parempihan se aina mies taluttimessa kuin kymmenen niityllä valtoimenaan reuhottamassa. Kiistämättä se selkeästi parantaisi miehen ohjattavuutta ja kytkemistä [vaikka järeämmälläkin vaijerilla] haluttuun asemapaikkaan.

Idean saa varastaa, royaltit: varovaan[ätti]yahoo[dotti]com tai tulee ruoskaa!