sunnuntaina, lokakuuta 10, 2004

Elämätön mummila skoopin helmoissa?

Puolen vuoden lämmittelyharjoitus lähes tyhjän läykytystä arkipäiväisistä aiheista ei ole mennyt hukkaan! Varo vaan on vihdoinkin onnistunut sohaisemaan muutamaa otollista kohderyhmää vastineista päätellen herkullisen mojovasti. Aiheina tietty tutut ”mikset sä diggaa mua” sekä aina puhutteleva "Sex and the city" -teema. Jippii! Olen olemassa, joku lukee tätä! Absolutely fabulous!

Moro, näässkooppi
Huhut rakastamisestamme ovat vahvasti liioiteltuja ja mitä suurimmassa määrin ennenaikaisia. Olemme vaan ystäviä. Ensitapaamisen huumassa ihastuin sinuun estoitta ja syöksyin sokeasti tilaamaan. Luin antaumuksella jokaisen sanasi, rivien välitkin etsien piilotettua merkkiä jostain enemmästä – todellisesta, sitoutuneesta suhteesta. Ajoittain ihmettelin epätasaisuuttasi, mutta annoin pian anteeksi, kun lepytit minut uusilla, mukaansatempaavilla tarinoilla. Kunnes katosit selittämättä, eräänä päivänä olit vaan poissa?!? Petyin, kaipasin sinua aikani, mutta sitten jatkoin rohkeasti eteenpäin. Peruin tilaukseni, koska blogisi muisto ”Päivitetty liian pitkän aikaa sitten” –listalla sattui liikaa. Jätit minut niin kylmästi ja armotta.

Nyt olet palannut hurmurin elkein Blogistanin baaritiskille silmää iskemään. Lupaavaa, sydämeni sykähti odottavasti. Kyyninen lukijaminäni on kuitenkin viisastunut ja muuttunut kriittisemmäksi. En pysty uskomaan suhteemme jatkuvuuteen, ennen kuin olet voittanut luottamukseni taas. Jos kirjoitat hyviä juttuja säännöllisesti, ehkäpä pamautusnäppäimeni herkistyy silleen ihanan sopivasti. Jos haluat pitää taukoa, kerro siitä minulle, niin ymmärrän paremmin.

Terveisiä mummilasta
Tällä kannanotolla pääsee kepeästi Tarkkailuluokalle. Jatka samaan malliin mummilanmummonpoika, saatat päätyä jopa silmäiltäviin. Mielipiteesi on virkistävä, sinusta saa joku onnentyttö todella hyvän miehen. Faktan ja fiktion rajan blogissani tiedän vain minä kuin myös oman elämäni tapahtumat, niiden merkityksen ja tarkoituksen. Hähää... oksettaako taas? Ota hota.

Usmis skrivaa asiaa. Lelubisnekseen minäkin sijoitan kaikki liikenevät rahani. Nyt voin jo sanoa tuntevani itseni ja tietäväni mitä haluan. Nykyinen vakisänkykumppanini [Resurssi] ei piileskele sukkalaatikossa, vaan pörhistelee rohkeasti rinnallain. Ilman sitä menneisyyttä mitä olen kokenut, emme voisi näin hyvin nyt. Jätän jokaisen fiktiiviselle mieli-ku-vitus-vitutukselle tässä kohdin tilaa äimistellä mitä ihmettä se lie ollut.

Insider information: Elämätön iskee taas – muuallakin kun Tiramissen kommenttiosastolla. Juuri saamani tiedon mukaan Jacobin testamentilta there is a blog pending again. Tämä on ehdottomasti hyväksyttävää sisältöä ja luuserien luonnon suojelua. Häntä pystyyn vaan Eläimetön.

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa, ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.