keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

Contact Center vastaa ja kysyy

Varo vaaniin on tupsahdellut taas mukavasti lukijapalautetta ja jopa yksi kysymyskin, johon generaattorimme yrittää tänään vastata.

Just Sopivasti tiedustelee, mitä tarkkailuluokalle pääseminen [hänen tapauksessaan?] merkitsee?

Meillä Varo vaanissa tarkkailuluokalle sijoitetaan – kappas, kuten nimikin jo kuvaa - tarkkailua vaativat blogit. Tavallisesti se on merkki siitä, että blogi on jollain ansiollaan onnistunut kiinnittämään huomiomme. Syy voi olla mikä hyvänsä.

Provoiluun reagointi toimii hyvänä innoittajana, kuten Mummilan pojan tapauksessa. Mistä juolahtikin mieleeni mäiskiä hieman pyyhettä sinne suuntaan; liekö tarkoitus, että täällä kärsitään? Sinisen kirjan marginaali näyttäisi olevan todellakin nimensä veroinen – kamaa löytyy lähinnä sieltä sivumarginaalista. Mitä enemmän marginaaliin kertyy tavaraa, sen valkoisemmaksi muuttuu blondiselaimen käyttäjän sisältöalue [vain eka otsikko näkyy, loppuja saa scrollata]. Mielenkiintoinen toteutus sinänsä, mutta hippasen raskas selailla. Lisäksi fontti on niin pirun pientä [eikä suurene millään], ettei tämmösillä seksin sumentamilla silmillä tahdo millään saada selvää. Eikö siellä kirjekurssilla opetettu miten pilalle hemmoteltuja, syystä tai toisesta sitkeitä IE:n käyttäjiä pitää kohdella? Tässä joutuu kohta jo harkitsemaan ihan jälki-istuntoa tälle kokelaalle. Vaikka juttunsa ihan mukavasti ahdistusta herättäviä ovatkin. [Disclaimer: Tämä ei ole vittuilua, vaan ainoastaan ärtynyt lukijapalaute. Vaihda Firefoxiin ei riitä vastaukseksi].

Palataksemme takaisin alkuperäiseen kysymykseen; Just sopivasti -tapauksessa tarkkailuimpulssin aiheutti pirteän raikas yleisvaikutelma, oivaltavat jutskat sekä tietysti Verkkomestarin lahjomattomat suositukset [missä on Verkkomestari?]. Blogi on vaarassa päätyä ammattikoulun pintahiontalinjan sijaan Silmäiltäviin painotetulla painiarvolla 7,4 Varo vaanin alati huojuvalla asteikolla. Ellei pahaa herpaantumista tapahdu.

Käsitellään nyt sitten muutkin tarkkislaiset, kun vauhtiin päästiin. Pää auki lunasti juuri hiljattain ratkaisevan promopisteen kielioppikurssillaan, Hämärä länkyttäjä muuttuu vaan hämärämmäksi koko ajan ja vaatii tehostettua tarkkailua, DirtyDirtyn status on myös nyt melkoisen unclear, liekö kiireinen?

No, viikonloppuna vasta sivupaneelia taas justeerataan...

Varo vaan kiittää saamistaan maa-artsikokkasapuskavinkeistä Turistia ja Kaaosteoriaa. Eikun padat porisemaan, nam!

Misse naukuu viiksekkäitä terveisiä Ensikodin kavereille.

Voi, nyt aika loppui ja enempää lukijapalautetta emme ehdi tällä kertaa käsitellä. Odottakaa lopettamatta tilausta, palvelemme teitä mahdollisimman pian.