maanantaina, marraskuuta 08, 2004

Räsynukke saa paikan

Missen kärvistelypäiväkirjasta
Vihdoinkin jotain äksönii tässä porukassa! Ihan liian monta viikonloppua olikin jo mennyt nysväillessä kotona näiden samojen flegmaatisten naamojen kanssa. Henkilökunta on yrittänyt viedä ne viimeisetkin ilot meikäkisulta; kaikki kukkapurkit on nyt kuorrutettu valkoisella sepelillä niin, ettei ihanan mehevä mullantuoksu enää yllä sieraimiini. Vaikka tiedän, että multaa on siellä alla, niin kiviä on tosi ikävää ruopia siitä päältä pois. Menee kynnet ihan paskaksi. Urpnau.

Ensin tulivat kaukaisemmat isovanhemmat kylään. Mukavia, harmittomia ihmisiä, jotka ihastelivat minua tietysti kovasti ja leikkivät kanssani. Toivat mukanaan tuoksahduksen maalaiselämää; hiirtä, myyrää, multaa, kaikkea ihanaa. Vaikka sain kyllä toruja loikattuani ruokapöydälle kesken päivällisen, höh. Halusin vaan olla läsnä, osallistua. Pikkumaista nipotusta.

Sitten lähdimme mökille. Sain peuhata muutaman tunnin myyränkoloissa ja tähystellä puussa laksuttelevaa oravaa. Upeaa, kyllä virkisti kovasti. Paluumatkalla piipahdimme hieman sukuloimassa. Sain osakseni paljon silitystä, ihastunutta lällytystä ja makupalojakin. On se vaan mukavaa olla YTK (Ylemmän Tassun Kissa).

Lisäksi olen jostain syystä koko viikonlopun ollut jatkuvan valokuvauksen kohteena. Koko ajan salamavalot räpsyvät, vaikka yritän vaan ihastuttavan kauniisti lötkötellä saunan lauteilla lepäämässä. Pappa- ja mammaratsit ovat kintereillä koko ajan. Meikämisu se vaan onkin haasteellinen kuvattava – just, kun tiedän sen kameran räpsähtävän, niin loikkaan pois! Hähää.

Voi kun olisi joku kissamainen kaveri... kaipaan eläimellistä seuraa. Olin juuri aikeissa laittaa senssi-ilmoituksen nauku.nettiin, kun löysin uutuusblogien joukosta lupaavan tapauksen, jota kautta voisin löytää sopivan kumppanin. Yritän nyt naukua tätä vaihtoehtoa henkilökunnan tietoisuuteen: Ragdoll blogi. Tommonen upea blondi räggärikaveri olisi tosi kiva! Kai se minua itsetietoista ja voimakastahtoista norjalaishupakkoa ymmärtäisi. Meillä voisi olla todella kivaa yhdessä telmiessä. Saisi henkilökuntakin hieman vaihtelua karvatuppojen väriin. Ja meikä säpinää!