keskiviikkona, joulukuuta 01, 2004

Joulu kuu on nakerrettu

Meillä Vaanilais-Ugrilaisessa väijyntä- ja vaanimisperinteessä joulun luvallinen odottelu sopii polkaista käyntiin näin ensmäinen kahtatoista tienoilla. Edellyttäen, että vallitsee jokasää [juu, näkyis olevan]. Kun vielä lisäksi Ridge lähes samalla kuunmuljahduksella [29.11.2004] sai sananmukaisesti pesää ja Suppo Taalasmaa haluaa av-io-er-on, povaavat nämäkin ennusmerkit eittämättä jänskää odotusta ja erityisen lahjakkaita aattoehtoon pusseja. Et sä oo yhtään Simon näkönen.

Tässä vartoillessa voi hyräellä lähipiirin riemuksi tuttuja kappaleita kuten ”Koskas teillä on joulu”, ”Räkäretki”, ”Tukkikaa jo joulun tätöset”, ” Siitä, tunnet joulun”, ”Ruiskyrpiäinen joulun A-muna” tai palkita itseään jo hieman etukäteenkin vetämällä kännyyn jouluhenkisen soittoäänen, jos lauluäänen kanssa on niin ja näin.

On myös aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Lahjatonta menoa.
____
Viikon vinkki kaikille Bloggerin takkuilukadotukseen joskus hulahtaneille: Älkää koskaan, leikilläänkään, tilapäisessä mielennyykähdyksessä, kiireessä, levon tai sairauden vuoksi tahi edes kännibloggausta tuhertaessanne kirjoittako mitään julkaistavaksi vakavasti tarkoittamaanne vain ja ainoastaan Bloggerinpaskaan. Kaikki kannattaa aina ensin työstää jossain muualla ja lopuksi kopioida, jos se rukki sattuu olemaan saatavilla.
Nim. Kerrankin kerta kiellon päälle riitti