torstaina, helmikuuta 24, 2005

Mieleeni minun jäämä

Koska interblogistinen kuhertelu tuntuu olevan nyt huonossa huudossa, blogin pitäminen muutenkin kyseenalaista tavistelua ja virkavalta liikekannalla Blogistanin asukin postilaatikossa, niin varo vaan syistä Vaanila lanseeraa tänään täysin itseensä keskittyvän [todennäköisesti äärettömän tylsäksi muodostuvan, krooohh...] uutuuspalstan ” Mitä tästä [eilis]päivästä jäi mieleen”. Metodi on osittain pöllitty Tumpelon ”Tänä viikonloppuna tapeetilla” osastolta. Tämän vaan voi heittää ihan anyday.

- Matkustaminen samalla penkkirivillä kahden ”liksom-alltså-jokakolmassanasuomea”-näennäsisvenskaa pälättävän vitaali-ilmentymän keralla aiheuttaa ärtymystä ja korvien entistä pahempaa tukkeutumista laskeutumisen aikana.

- Rukkaset kädessä on hankala ajaa autoa. Melkein yhtä paha lisävaruste kuin lippalakki [hups, meinasin kirjoittaa lippalappi, kaikenlaista hiihtoloma intuitiota]

- Lavuaarien ja allaskaappien välillä ei vallitse minkäänlaista standardisuhdetta, jos haluaisi yhdistää eri tuotteita toisiinsa.

- Postin osoitepoiminnoissa ei vallitse minkäänlaista päättelylogiikkaa, jos haluaisi yhdistää Resurssin ja Ainailonan toisiinsa.

- Saumauslaastin värin valinta on vaikein kohta kaakelointisuunnittelussa.

- Onneksi olen töissä enkä lomalla, koska on niin pirun kylmä.

- Kesälomasuunnitelmat olisi syytä polkaista käyntiin.

- And then again: we have a time box. Mikä lie mustaakin mustempi laatikko?