lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Don’t sock me honey

Löyhääkin löyhempi assosiaatio otsikkoon: Ei naista saa sukuttaa, sukkiin hukuttaa…

Kadehdin suunnattomasti [ilman suuntaa] sukissa piileskelevää magneettista vetovoimaa, jonka myötävaikutuksella nuo askelluksen alla rähjääntyneet [jos voi sanoa, niin] vaatekappaleet sitkeästi [toistuvasti] onnistuvat käpertymään kulloisellekin lattialle, niille sijoilleen. Havaintojeni mukaan lattiamateriaalilla ei suuremmin ole väliä – niin parketti, laminaatti, puhki kulutettu korkkimatto kuin laatta, muovi, klinkkeri, telttakangas ja höyläämätön, tikkuinen lautakin kutsuvat pohjaimun tavoin noita pyhiä varpaanverhoja heti, kun ne räpylästä saadaan raastettua veks. Töps. Sukkamyttyhavaintoja on tehty jopa ihan pyykkikorin välittömästä läheisyydestä, melkein korin soukoold huulilta.

Lemmikkeinä nuo sukkaset ovat melko harmittomia ja kodin sisustuksen kannalta nimenomaan jännittäviä yksityiskohtia muuten ah, niin keskiluokkaisessa miljöössä. Koskaan ei tiedä, minkä vaasin takaa se toistaan mykkyrässä etsivä sukka pumpsahtaa esiin satunnaisten yllätysvieraiden asetellessa itsejään sohvakalustoon. Kas kun kissatkin leikkivät niillä mielellään, riepotellen ympäriinsä ja kutsuen hippaan - niissä lie joku houkutteleva kissanminttuun vivahtava tuoksahdus?!?

Lomasella sukat toimittavat kalenterin virkaa. Mytyistä voi seurata päivien kulkua yksinkertaisesti vertailemalla myttyjen lukumäärää edellisen päivän havaintoon [Sun äitis: onks se nyt sitten n + 1 = noin x paria sukkia... tai jotain?].

Day one


Day two


Day three


Day four


Day five [nyt näköjään takavarikoitiin kamera]
Day six [just sex, no socks]

Lausuma-lopputulema-poronkusema: Lattialle lojumaan unohdetut sukat saavat olosuhteita tukevan siunaukseni vain, jos niissä on jalat [2] sisällä. Tämäkin säävarauksella. Käänteisesti katsottuna toisaalta pyykkikoriin survoutunut muu-kuin-sukka -osa voi tietty olla vielä epätoivottavampi kohtalo. Noin niinku sisustuksellisesti.

Tavoitetila on tietenkin, että lattialla on vain kissankarvaa; sukat kävelevät itsekseen pyykkikoriin ja jalat jalkojen väliin.

Joko ne jäätiköt pahastikin sulaa?