lauantaina, joulukuuta 03, 2005

Talon pizzaa

Vaanilan koeheittiöstä:
Pitkään aikaan ei ole tehty kotona pizzaa, joten tänään natsasi mättöfiilis pakonomaisesti päälle. Helppo juttu, kun sai Resurssin hiivan kanssa kaupungilta kotiin. Pohja tehdään Kotiruoka-keittokirjan ohjeen mukaan, vaivaamisen hoitaa se pirun ahkera Philips. Tässä kohdin joutuu musiikkilähteen volyymia hetkittäisesti [naapurien kiusaksi] kasvattamaan, jotta jytä kuuluu ahkeran surinan takaa. Jammailua SuomiPopin vanhojen klassikoiden tahdissa, pylly vasten pyllyä...

Täyttövaiheessa individualistit astuvat kehiin. Kumpikin täyttää oman puolikkaansa. Resurssi haluaa tomaattikastikepohjan päälle vielä kerroksen Heinzia. Muuten täyttö on kohtuullisen samanlainen; kinkkua, herkkusieniä ja homejuustoa. Meikäläiselle lisäksi tuoreita tomaatinsiivareita, Resulle ananasta ja metukkaa. Kuva täyttöasteesta ennen juustoraasteen lisäämistä. Pohja on se, mitä ei näy. Ei tää mikään pizza ole vaan pizzapiirakka.

Juomaksi Chianti Ruffino, paras italialais[tyylisen]mömmön saattelija. Röyhkis vaan ja saunaan. Että onkin hyvää. Elämä on.