perjantaina, marraskuuta 18, 2005

Plop – kissaa pöydällä!

Tulipa taas todistettua, että ne tahdottomanmahdottomantahattomat kissajohteiset hiirennakerteluliikahtelut saattavat pelastaa loppuun kalutusta päivästä sen olemattomankin pelastamisen arvoisen jopa vielä äärimmäisellä hetkellä, kun päivä on päätökseensä pyrkimässä.

Selasin nääs kohtuullisen ärpiintyneenä täysikuun valossa hajamiettein stressi- ja ylirasitustokkuroissain Blogistanin uutukaisia. Ymmärrettävistä syistä herpaantui fokusointini hetkeksi ja ojentelinkurkottelin välillä Stockan joulukuvastoa pöydän toiselta liepeeltä. Eikös se meidän blondityttö Nysse sillä aikaa näpäyttänyt vaaleanhaaleanmaitokahvinsävytteisellä sirolla kynsiulokkeellaan hiirtä. Klikkaan. Voihan pulu, mikä osumatarkkuus!

Harvoin pääsee korkkaamaan täysin neitseellisen [ei yhtään tilaajaa] blogin. Mä olin eka! Ja perustelutkin ovat vallan yksinkertaiset ja henkilö[elukka]brändiämme tukevat. Sen lisäksi, että blogi on Nyssen löytö, niin tuo Pör-kissa [linkki myös sivupaneelissa] on NIIN meidän Missen näköinen! Ja Miu-kissan [linkki myös sivupaneelissa] upea yin-yan -naamari on kerrassaan valloittava.

Kurnauskis, pitkää ikää blogille ja lisää kuvia;---) Nyt voi mennä hyvillä mielin unosille.... krooh... viiskuusta....

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home