lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Niin käy joskus

En ole koskaan suuremmin pitänyt hedelmä- tai marjajugurteista. Mustikka ja vanilia ovat ainoita, jotka jotenkin putoaa. Yllätyinkin iloisesti, kun tartuin mainoksen koukkuun ja maistoin Activia viljajugua. Nam. Ei oo yhtään äklömakeeta, ei kiusallisia klimppisattumia, mutta silti maistuu joltakin. Hyvältä.

Raportti lättykeitaalta: Ahneena ja mukavuudenhaluisena tietysti yhdistin yhdeksi taikinaksi kaikki saamani pitsireunalättyvinkit. Ohutta ohrajauhohöysteistä hämmennettä loiskin kuumana hohkaavalle pannulle [Iittala ProfPan on meillä lähinnä valurautaa muistuttava paistinvempain]. Ihraa en [sattuneista syistä] kyennyt hankkimaan kotiin enempää kuin täällä jo on, joten paistorasvan suhteen kompromissioin [Flora culinesse].

Voi vitsi, kun tulikin namia! Ihania röpelölätsykkäitä. Kaikki meni monta kertaa. Aina vaan kiitos vinkkaajille onnistuneesta lätyskäiltapalasta! On tää Blogistan vaan mieletön tiedon tukikohta.

Lisätiedote:
Talouteemme on hankittu myös muussinuija. Hyvästi vellit!

Bonusraitapyjama: Loma lähenee. Tipaton helmikuu on sortumatta lusittu. Päivä pitenee ja ympäristö muuttuu [ainakin ulkoisesti] valoisammaksi. Ei paskempaa.

4 Comments:

At lauantaina, maaliskuuta 04, 2006 2:11:00 ap., Blogger sea said...

Kahta en osta, Activia enkä Lotus Royalea. Käännän jopa kanavaa nykyään kun jompi kumpi mainos tulee. Aaaaargh!

 
At lauantaina, maaliskuuta 04, 2006 1:55:00 ip., Blogger Pippurimylly said...

Onneksi olkoon :) Eikös vain ole rapsakka lätty löysää enemmän maullaan. Mikä muuten teidän ruokakunnassanne on vakaumus päällysteiden suhteen? Kermavaahto, hillo, sokeri vaiko jopa näiden kombinaatio?

 
At lauantaina, maaliskuuta 04, 2006 9:35:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Joko teille kohta saa tulla lätty- ja kissa kylään? Vaikka sitten toiseen kylään?

 
At sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006 12:51:00 ap., Blogger ainailona said...

Elina: Ei se mainos minuakaan mitenkään viehätä, mutta innosti kuitenkin kokeilemaan. Nämä kun on onneksi vielä tehty Tsekeissä eikä Tanskassa;-)Lootus rojal mainos on kyllä ihan hirvee.... meillä pyyhitäänkin Lidlin kolmikerroslaatuun.

Pippurimylly: Vakaumus minulla on ehdoton; marjat marjoina ja sokeri sokerina. Parasta lättyjen kanssa on [kesällä] tuoreet mansikat. Näin talvella ripottelen pintaan aivan liian runsaasti sokeria.

Resurssi sen sijaan vetelee [mitä tahansa] hilloa kaksin käsin. Mammansa vaapukka lienee suosikki. Käytännössä lättyä ei hillon alta näy [hilloa lätyllä tyyppinen lähestyminen].

Satujatar: Kylään sopii aina tulla. Kunhan on asianmukaisia tuliaisia.

 

Lähetä kommentti

<< Home