tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Kvartaalikatsaus****

Vuoden ensimmäinen kvartaali sujui Vaanilassa melko hyvin ennakko-odotusten mukaisesti. Tammikuu huipentui ex-tempore kapinallisiin elämyksiin, kun barrikadeille kiipesi sipulisakki. Meni siinä säkki sipuliakin. Tipaton helmikuu ajoittui onneksemme heti siihen perään ja osoittautui huikeaksi menestykseksi! Kun vielä samaan ajanjaksoon osui urheilukisat, syntyi bonus oheistuotteena täysin yllättävä käsityöilmiö, jota ei millään lailla ollut budjetoitu tälle neljännekselle. Ystävänpäiväkin siinä hötäkässä lähes unohtui eikä saanut niin megalomaanisia mittasuhteita kuin tavallisesti. Maaliskuun lomanpoikanen kruunasi hulppeasti ensimmäisen neljänneksen tulokset.

Ajanjaksolle suunniteltu lukuohjelma [5] jäi kirjan verran tavoitteesta [joo, joo, arviot ovat tulossa]. Samoin Nyssen naukujaiset alkoivat niin kalkkiviivoilla, että sakset heiluu vasta toisen kvartaalin puolella. Projekteista en lausu mitään.

Kokonaisuutena vuoden ensimmäiseen kvartaaliin voidaan Vaanilassa olla tyytyväisiä [ainakin täällä tuotantolaitoksen puolella] ja toivotaan, että tilauksen tehneet myös kokevat saaneensa vastinetta täppäämiselleen [vaikka päivitystahti olisi kyllä voinut olla eloisampi, olkoonkin, että se ei ollut erityinen painopistealue perusliiketoiminnassamme tällä kvartaalilla].

Kakkosvartti
Vuoden toisen kvartaalin aloitamme näin kepeästi Vaanilan 2-vuotissynttäreillä! Punastellen linkkaan perinteitä kunnioittaen siihen kautta aikojen ensimmäiseen merkintään, umph [tämä kuuluu meillä synttärimenoihin, on hyväksi aina välillä muistella mistä on tullut]. Juhlan kunniaksi tällä viikolla meni 60.000 tilastoissa poks ja merkinnöissä näyttää häämöttävän 400 [no sehän nyt ei ole paljon kahteen vuoteen, ei].

Lahjaksi toivon, että jokainen [anonyymikin] tätä merkintää lukeva piipahtaisi äärimmäisen viihtyisäksi verhoillulla kommenttisohvallamme kuittaamassa kuka siellä kurkkaakaan. Kiitos. Tarjoan kaikille virtuaalipalan kuvassa näkyvää ihan ältsin hyvää suklaatia [vaaleaa suklaata, jossa on mustikoita ja jotain rapiraksua, nam...].

Muista kakkosnelosen tavoitteista enemmän, kun kemuista toivutaan.
----
* Addit 04.04.2006/23.15
Mitä pirua!!!! Tällä blogilla on tuoreimman rajatiedon mukaan 125 tilaajaa. Lisäksi täällä on räpätty rampata tänään tilastopajatson mukaan noin 200 kertaa. Silti alla on vasta nappi 20 [juhlakalun niin hartaasti toivomaa, kai sitä nyt kerran vuodessa saa jotain toivoakin?] kommenttia. Kamoonny! Kertokaa nyt edes anonyymisti vaikka se, että miksi ei voi tunnustaa lukevansa tätä bulevardihaircutwhatthefucklokia?

Jos ei suklaa maistu, niin laitetaan sohvapöydälle sojottamaan pätkä porkkanaa: Varma vastaus jokaiselle kommentoijalle [kustomoidusti, targetoidusti], mutta vasta sitten, kun kommenttien määrä kuvastaa volyymillaan edes 60 rosenttisesti ilmiselvästi jossain Blogilistan poimuissa piileskelevää lukijakuntaamme.

Epäonneakin saa toki toivottaa, jos se tuntuu sopivammalta.

Jo kommentoineille kiitos, kyl on kaikin puolin kivat synttärit, sohvan jousitus tästä vaan patineeraantuu entisestään! Vastausta tekin nyt vaan joudutte hetken odottelemaan... on vaan yks vene nääs. Optimistijolla.
----
**Addon 6.4.2006/00.43
FYI vaan - mä oon väsytystaisteluissa todellinen pro.

Eiks nää haamupäivikit olekin ikäviä?
----
***Addic 6.4.2006/22.30
Kyllä on mukavaa, kun sohvalla lötköttelee hyvää porukkaa! Ihanhan tää on melkein kuin parhaissa sisäpiirin sala*piip*eissä. Nyt jos vielä Turisti, Virkahenkilö, Sivusta, Sedis, Maalainen, PA, Pekonisello, Vt, joku Tiramisseistä ja about 20 anonyymia piipahtaisi haukulla sohvannurkassa, niin jo vain saattaisin luovuttaa tämän [täysin toivottomaksi osoittautuneen] asemasodan ja ryhtyä polkkaamaan niin monista jo mieltä korventavista aiheista. Jos. Ja missä on Kuulis? Morosta en enää ees unta nää...
---
****Adding 7.4.2006/22.52
Jotenkin tää blishing tuntuu vähä niinku nimmareiden kalastelulta. Tiäksä niinku ennen vanhaan pieneen sinikantiseen ruutuvihkoon. Blogijulkkuja ja idoleita. Voi kun sais vielä ton Pinserin ja pikkubeen nimmarin. Niitä mulla ei viäl ole. Ja sit tiätty Mummilan Janin. Tuatoinki?

82 Comments:

At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 12:15:00 ap., Blogger Helen said...

Moi, onnea 2-vuotissynttäreille!
Ja ottaisin mielummin tummaa suklaata (heti valittamassa).

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 12:36:00 ap., Blogger sea said...

Mulle ehdottomasta mustikkasuklaata! Tuo näyttäisi ihan ulkomaalaiselta paketilta, onko se sitä vai muistanko minä oikein, että markkinoille on tullut mustikkasuklaa?

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 12:57:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voi varjele! Nyt alkoi suklaahammasta kolottaa. Minusta valkosuklaa, jossa on mustikoita on IHANAA. Mansikatkin kyllä sopivat siihen. Turussa Wiklundilla myydään käsityönä tehtyä valkosuklaata, jossa on mustikkaa tai vaihtoehtoisesti mansikkaa. Ja se on hyvää! Sitä kun ostaa, niin huomaamattaan tulee syöneeksi monta sataa grammaa...

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 1:04:00 ap., Blogger Rosmariini said...

Hiihaa! Pohjanmaalta pamahtaa Vaanilaan tuhdit synttärionnittelut. Tuo ensimmäinen Varo vaan -postaus on kyllä kerrassaan legendaarinen. Tosin itse en ollut vielä kaksi vuotta sitten kuullut puhuttavankaan blogeista, joten en päässyt valitettavasti lukemaan sitä tuoreeltaan. Onneksi blogiarkistoista voi nautiskella näin jälkijättöisestikin.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 2:26:00 ap., Blogger kervå said...

Onné !

t: sillointällöinvilkuilija

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 5:53:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kaikki kaksi vuotta ensimmäisestä pamauksesta lähtien joka rivin ja erityisesti välit lukenut ånnettaa.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 7:33:00 ap., Blogger Mari(nadi) Koo said...

Onnea onnea, niin se aika kuluu (tähän tunteellinen huokaisu ja kaihoisa katsahdus kaukaisuuteen), mutta tulevaisuus on varmasti vielä loistokkaampi!

Helenin kanssa samoilla linjoilla: tummaa tänne kans!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 8:18:00 ap., Blogger Kaura said...

Onnea! Suklaata! Lisää vuosia!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 8:37:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onnea kovasti paljon! Löysin Vaanilan vähän myöhään, mutta parempi sekin, kun en ollenkaan.
Kiitos suklaasta, säästän sen pahan päivän varalle.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 8:47:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mmm... suklaata. Kiitos, noudatin Hesarin kehotusta ja hankin parempaa luettavaa aamukahville ;)

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 9:21:00 ap., Blogger Polkkapossu said...

Ånnea. Vaanila löytyi hiukan myöhässä, mutta löytyi kuitenkin.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 10:04:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ah ompa täällä Vaanilan kommenttilootassa mukava sohva! Ja ihanaa suklaata!

Niin että kiitos ja onnea ja keväinen kurnauuuuu kollikissoilta sinne :)

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 10:21:00 ap., Blogger Kati Parppei said...

Paljon Onnea Vaan(ilaan) toivotetaan myös Pagistaanista.

Virtuaalisuklaatista kiitokset!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 10:23:00 ap., Blogger Sivustaseuraaja said...

Paljon onnea kaksivuotiaalle! Ja kiitos suklaasta.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 1:14:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Paljon onnea myös yhdeltä meistä maan hiljaisista! Kalevin mustikkasuklaa on tosiaan namia, täällä Suomenlahden vastapuolella tulee paikallisella herkulla mässäiltyä turhan usein...

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 5:58:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Oho, kaksi vuotta jo. Onnea.

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 8:09:00 ip., Blogger Pippurimylly said...

Makoisat onnittelut koekeittiöön täältä jauhantapajasta minunkin puolestani!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 9:04:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kahdesta vuodesta :) Iahnan näköistä suklaatia

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 9:23:00 ip., Blogger Ana said...

...och...

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 9:23:00 ip., Blogger anna arsniva said...

...kram!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 10:48:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Anonyymi kiittää sekä kuittaa kutsun, maistaa suklaata ja kokeilee kommenttisohvan.. Oi, kun on mukava. Ettei tässä nyt ihan innnostuisi, ja unohtuisi se tärkein: Paljon onnea!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 11:40:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

No täällähän on markkinat, vai synttäritkö nämä. Niin se aika menee. M'oon kanssa kaikki lukenut alusta alkain ja kovasti on vaanilan touhuin äärellä viihtynyt. Onnea ja lisää pökköä pesään vaan. Panokset kovenee, varo vaan!

 
At tiistaina, huhtikuuta 04, 2006 11:41:00 ip., Blogger Kriisi said...

Lurkkaus on perusoikeus ja... ...ärh, kattokaa nyt mitä se sai mut tekemään. No onnitellaan nyt sit kans, kun kerran huijasit sanomaan jotain.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006 8:20:00 ap., Blogger Mari said...

Kun kerran pyydetään, pitänee tunnustautua lukijaksi. Onnea merkkipäivästä!

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006 8:59:00 ap., Blogger Sun äitis said...

Onnea!
Piti vielä sanomani, että vaikka ältsin mieluusti luen Vaanilan juttuja, niin minua ei silti päivitystahdin laantuminen haittaa. Viime aikoina minulle on näetsen alkanut kasaantua ressiä siitä, etten tuoreeltaan ehdi kaikkia vakkareitani lukea, jos päivittävät kovin tiuhaan. Kesällä sitten taas on suotavaa päivittää tiuhaan!

 
At torstaina, huhtikuuta 06, 2006 10:45:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Joko kaksi vuotta? VAU! Mulla on vasta reilu vuosi, ja toinen blogi menossa. Tähän jää koukkuun, niin kuin Varo Vaaniin.

Kissoille ja resurssille terkkuja! Meilläpä oli viikonloppuna kylässä yksi venäjänsininen ja toinen norjalainen metsävillapaita, joka oli vasta 6 kk. Se oli sitten ihanaa!

Mutta ei niin ihanaa kuin TUMMAN suklaan syönti. Viekää poies tuo saatanan lähettiläs ja suklaiden epäsikiö, elikkä valkea suklaa.

No en ole humalassa, muuten vaan riehaannuin kun en ole käynyt viiteen päivään intterneetissä...

 
At torstaina, huhtikuuta 06, 2006 12:21:00 ip., Blogger MM said...

*Haukkaus* Kiitos. Suklaa on hyvää. Jaksamisia tulevissa kvartaaleissa.

 
At torstaina, huhtikuuta 06, 2006 10:56:00 ip., Blogger Edublogi said...

Onnea jälkikäteen. Tuossa on puhuttu tummasta suklaasta. Sillä saattaa olla sama merkitys kuin eräällä pekonilla. Kummatkin mieluisia asioita kuten bloggauskin.

 
At torstaina, huhtikuuta 06, 2006 10:59:00 ip., Blogger Sellisti said...

Blo... äh.

Jonain päivänä minä vielä kirjoitan Varo vaan -parodiapostauksen. Kunhan ensin Veloena- ja Turisti-parodiat valmistuvat.

Pitäisi kai aloittaakin ne.

Hei, peko

 
At perjantaina, huhtikuuta 07, 2006 12:34:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Heippa ja onnea!

 
At perjantaina, huhtikuuta 07, 2006 8:06:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tämä koira ei yleensä käskien hauku, mutta tehdään poikkeus eli myönnytys: Vilpittömät onnentoivotukset, olkoon tulevat kvartaalit entistä pöheämpiä!

 
At perjantaina, huhtikuuta 07, 2006 11:53:00 ap., Blogger PA said...

Onnea, nyt. Minä, tiedätkö, kävin täällä ja olin aikeissa sanoa, että sepä pirteä aloituspostaus, mutta nettini katkesi jälleen. Se oli poikki koko viime illankin siitä lähtien, kun olin juuri saanut tekstini valmiiksi. Olen raunioina.

Sittenkin, kaikista aloitusteksteistä kaipaan eniten kenties juuri Moroskoopin ensimmäistä. Sitä, jossa hän hahmotteli, millaisena hänen lukijansa itseään pitää. Se oli lämminhenkinen ja hieno.

Kysyn vaanin varhaistuotannosta en enää edes haaveile.

 
At perjantaina, huhtikuuta 07, 2006 4:40:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Myöhästyneet onnittelut ohikulkumatkalta!

 
At perjantaina, huhtikuuta 07, 2006 11:48:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jahas, mihin minä tämän nimmarin laitan? Ai tuohon? Hui kauhea sentään!

 
At lauantaina, huhtikuuta 08, 2006 7:52:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voi ei - viimeistä palaa viedään? Onnea ehtoisalle blogille ny vaan.

 
At lauantaina, huhtikuuta 08, 2006 8:53:00 ap., Blogger Lazur said...

Onnea kaksivuotiaalle! Mulla on nykyään tosielämä niin vauhdikasta, että nytkin myöhästyin suklailta.

 
At lauantaina, huhtikuuta 08, 2006 10:04:00 ap., Blogger Jani said...

Kuka? Mikä? Missä? Make money online?

Onnea!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 12:36:00 ap., Blogger ainailona said...

Helen: Eka tummasta suklaasta rutkuttaja - kiitos käynnistä ja onnitteluista;) Oletpa nopsa, saat nopean kommentoijan töyhdön koristamaan sinänsä tyylikästä profiiliasi.

Tästä hämmentävästä valkosuklaavalmisteesta on ihan pakko todeta, että jotenkin ne mustikat sotkee koko homman, koska vannoutuneet [Resu] tumman suklaan puputtajat myös vetelevät tätä ihan kaksin käsin.

Mutta joo, vuoden päästä roiskaisen sitten tummaa framille.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 12:39:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Tämä laatu on kotoisin Virosta. Kalev on siellä melkoinen suklaaimperiumi ja nyt kun olen tuotoksiaan enempi maistellut, niin tuntuu firman toiminta-ajatus olevan ihan kohdallaan ja oikeaan asiaan suuntautunut. Ehdottomasti saat palan;) Anytime.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 12:43:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Jaa Wiklundilla mustikkachokoa, nyt täytynee tehdä tikusta asiaa länsirannikolle! Se tulee aina kuitenkin edullisemmaksi kuin ILMAINEN risteily Viroon;)
t. hopeless shopaholic

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 12:52:00 ap., Blogger ainailona said...

Rosmariini: Bloginne yhäti alati paranee kuin hyvä viini! Kiitän pohjanmaan kautta piipahduksesta sohvannurkassamme. Ja alati uusiin evässeikkailuihin vieköön tiemme! Röyh!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 12:57:00 ap., Blogger ainailona said...

Kervå (sillointällöinvilkuilija): Kiitos vilkaisusta ja asianmukaisesta reagoinnista. Tunne on molemminpuolinen;)

Miks muuten nää mun omat word verificationit on näin ältsin vaikeita? kiserwjj

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 1:01:00 ap., Blogger ainailona said...

Mea: Viisas nainen [vai voiks se olla MIÄS?] ku mikä! Siellä rivien välissähän se ajatus tavallisesti lymyileekin. Niin sinullakin. Kiva kun kävit;) Vuoroin kylillä.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 1:05:00 ap., Blogger ainailona said...

Marinadi: Ettei sulla nyt vaan olisi joku tumma orhi mielessä....??? Okei, seuraavilla syntskillä napsitaan tummaa, mutta kiitos kun kävit tätä blondisuklaatakin nuuuhkimassa;) Aika aikaansa kutakin.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 1:11:00 ap., Blogger ainailona said...

Kaura: Kiitos toi-tottelusta! Sulla on älyttömän hieno blogi ja vaikutat myös kaikin puolin rohkealta, vahvalta ja avoimelta ihmiseltä. Kaikkea sitä voi netissä kohdatakin ja vähän niinku urkkien myötäelää. Iloa ja valoa toivon kevääseenne;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 1:15:00 ap., Blogger ainailona said...

Nymmää vähän lepään, mutta palaan jossain kohtaa,kuten luvattu on.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 9:43:00 ip., Blogger ainailona said...

Tinka: Niinpä, koskaan ei tiedä, milloin se paha päikkis tulee, joten varmuusvarastointi on erittäin perusteltua. Toivon kuitenkin mukavia, valoisia kevätpäiviä sinne kirjoitusten kellariin;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 9:47:00 ip., Blogger ainailona said...

Pörrö: Kiitos samoin, parempaa luettavaa löytyy aina myös IKEstä. Ihailen tarmoasi tykittää tiukasti sinulle tärkeiden asioiden puolesta. Valoa päin!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 9:52:00 ip., Blogger ainailona said...

-t: Siehä oiva, joustava lukija oot, jos syöt kädestä mitä vaan. Eikä ole paskempi blogisikaan, kun nyt vihdoin ymmärsin mennä sinne kurkille. Tämähän vaatii nyt selkeää tarkkailua!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 9:57:00 ip., Blogger ainailona said...

Polkkis: Hyvä niin. Pöperö yhdistää. Okonomiyakiaimiin!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 9:59:00 ip., Blogger ainailona said...

Elma: Ollos hyvä vaan ja nappaa bonuspala. Feminiininen kiehnäys meidän tytöiltä korskeiden kollien suuntaan;) Missäs muuten ne kevään siivousvinkit oikein viipyy? Täällä tarvittais nyt boosteria siihen hommaan....

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:20:00 ip., Blogger ainailona said...

Pagisija: Kepeää kevätswingiä myös Pagistaniaan ja kiitos käynnistä!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:24:00 ip., Blogger ainailona said...

Marleena: Mukavaa, että piipahdit sohvannurkassamme. Vastavuorovierailua tiedossa, on sun jutuissa niin usein ajattelemisen aihetta ja kommentoitavaa;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:26:00 ip., Blogger ainailona said...

Statisti: Maan hiljaiset ovat aina tervetulleita meille. Vai että oikein luuraat siellä mustikkasuklaan lähteillä...maistelehan tarkkaan ja raportoi hyvistä namiuutuuksista tänne, pliis.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:27:00 ip., Blogger ainailona said...

Josku: OhoKiitos. Niin se aika kuluu kuin virtuaalisiivin hyvässä seurassa;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:29:00 ip., Blogger ainailona said...

Pippurimylly: Jauhantapajaan myös sähköuuninlämpöisiä terveisiä itse kullekin kunnianarvoisalle jauhajamestarille. Meidän eväshuolto ei enää toimisi ollenkaan ilman teitä!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:31:00 ip., Blogger ainailona said...

Annukka: Lahnan näköistä? Mielenkiintoista...;) Johtuiskohan blogin kirjoittajasta?

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:35:00 ip., Blogger ainailona said...

Perso: Onks Perso ja Zeta sama henkilö?

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:36:00 ip., Blogger ainailona said...

Z: Kavereita kuitenkin, ei kai muuten onnistu kommentin täsmäys näin pukeen?

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:37:00 ip., Blogger ainailona said...

Siguraattori: Sigulla kesti puoli tuntia liittyä letkaan - eri henkilö vai estynyt? Noh, oikein kiva potpuri, kiitos:)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:40:00 ip., Blogger ainailona said...

Anonyymi: tiistai, huhtikuu 04, 2006 10:48:34 PM

Kiitos käynnistä. Tervetuloa uudelleen. Meillä on usein pientä pikanttia tarjoilua.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:43:00 ip., Blogger ainailona said...

Anonyymi: tiistai, huhtikuu 04, 2006 11:40:21 PM

Kiva, jos viihtynyttä väkeä piipahtaa. Jaa että panokset kovenee, ehkä. Meillä kyllä jo lähtökohtaisesti ammutaan aika kovalla. Varon;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:51:00 ip., Blogger ainailona said...

Kriisi: Hohohoho, sinnehän putkahti houkuttimeen itse Lempi Lepakko! Ei hullumpi tilanne, entisenä Itä-Hesan kieroon kasvaneena kasviksena saatan jopa innostua seuraamaan blogiasi, tarkkailen ainakin!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:53:00 ip., Blogger ainailona said...

Outi: Miss 25, saat vain ihan pienen murenan suklaatia, kun tiettävästi olet napsinut jo sen haamuleivarinkin!!?? Kiva kun poikkesit;))

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:55:00 ip., Blogger ainailona said...

Matonen: Oletpa ihana nainen! Eka tunnustautuva lukija. Kivaa kevättä;)

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 10:57:00 ip., Blogger ainailona said...

Sun äitis: Kesällä meillä taas ei tapahdu juurikaan yhtään mitään, löhöämme vaan riippukeinussa ja siitähän ei kirjoitettavaa synny. Voit lueskella sitten vanhempia merkintöjä repris-hengessä, ellei muuta järkevää mieleen pähähdä. Veikkaan, että pälähtää. Vaikka ilma-alusten puhaltelua.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:10:00 ip., Blogger ainailona said...

Satujatar: 6 kk norski, ihquu!! Venäjänsinivillamyssyistä ei ole omakohtaista kokemusta, mutta jos se kissa on niin ihquuu!!

Jaa ei blondisuklaa putoa, nooh, sitten joudut vaan odottelemaan parempaa aikaa [Resu syö meillä kaiken tumman suklaan, ei sitä riitä vierahille tarjottavaksi!]

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:12:00 ip., Blogger ainailona said...

Maanmatonen: Kiitos käynnistä! Joko se taksarien salassapitovelvoite niin pahasti iski, että blogisi meni hyllylle? Harmi, havaintojasi on ollut niin mukava lukea:( Tsemppiä enivei!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:16:00 ip., Blogger ainailona said...

JM: No tulihan se Maalainenkin sieltä sohvalle, kun vähän koukuttaa;) Tumma suklaa tai pekoni - kumpikaan ei meillä oikein säily. Kivaa kevättä tonteilles!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:28:00 ip., Blogger ainailona said...

Sellisti: Et sää ny pekoniviikoilla ehdi mitään parodiapostauksia fundeeraamaan. Mars kapustan varteen vaan, kansa odottaa voittajakeitosta alan ehdottomalta asiantuntijalta!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:31:00 ip., Blogger ainailona said...

Hanna: No nyt pörähti sohvalle täysin uusi tuttavuus, heippa vaan! Kivoja heppoja blogissasi...Kiitän käynnistä ja toivottelen laukkaavan eloisaa kevättä!

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:34:00 ip., Blogger ainailona said...

Veera: Olit selkeä hasardiheitto, epäilin jo itsekin vahvasti, että tuskin tulet käymään kerjäten. Aina näköjään kannattaa yrittää, kiva kun kävit:)I owe you one shot.

 
At sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006 11:36:00 ip., Blogger ainailona said...

On tää omien kommenttien kommentointi vaan niin kovvoo hommoo, että taas pitää levätä välillä. Houhou.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:17:00 ap., Blogger ainailona said...

PA: Kyl määki niin pal sitä Moroo oon kaivannu, et ei mittään rajjaa. Ei vaan ole otusta näkyny. Laitoin sivupaneelissakin linkkinsä lepoasentoon.

Kiitän käynnistä;) Ei taida entisenkaltaisia öisiä extemporekommenttipartyja enää hevin irrota? Kaikenlaista pakkosälää muka... kamutkin uinuu.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:20:00 ap., Blogger ainailona said...

Mimerkki: Kappas, uusi asiakas. Tervetuloa ja eikun sohvalle mukavasti ja suklaata nimimerkkiin.

Jaa että sitä on jo salaraksumiitissäkin näyttäydytty, täytyykin laittaa blogia väijyntään.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:22:00 ap., Blogger ainailona said...

b: Nimmarisi osui juuri oikeaan kohtaan. Sinne reiden sisäsivulle. Arvasin, että beehen voi luottaa.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:24:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Katos, kultakausikin koitti! Kiitän käynnistä ja aina on palaa yhdelle - joka klikkaa Vaanilaan;)

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:25:00 ap., Blogger ainailona said...

Lazur: Jaa mitä, onks jotain tosielämääkin olemassa? Kiva, kun kuitenkin maltoit hetkeksi piipahtaa;)

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006 12:28:00 ap., Blogger ainailona said...

Jani: Kiitän käynnistä, tää nimmari on melkoinen harvinaisuus meillä;)

Money only offffline.

 
At perjantaina, huhtikuuta 21, 2006 12:32:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut myös käpykaartista käsin. Pahoittelemme hidasta vasteaikaa, mutta sen jälkeen kun ainoa lukemaan kykenevä orava sokeutui luettuaan mitvittiä, blogien seuraaminen on muuttunut hitusen hankalammaksi kuin ennen.

T: §-Sivusta

 
At perjantaina, huhtikuuta 21, 2006 1:28:00 ap., Blogger ainailona said...

Haa-Sivusta: Parempi möyhään, tack;) Ymmärrän Sivustan supistelevan niukan ja tiukan tilanteen täysin näillä orgaanisen kasvun kvartaaleilla.

Mitvit se kun päivittelee mokoma tuontuosta, yhtenään, niin varmasti on vaikea resurssoida sokeita tai hämärän näköisiä orkkuja vähemmän priorisoituihin surffaustehtäviin. Mut ei meil kovii fiilarei silti subventoida, ei koskaan Sivusta.

 
At sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006 2:53:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Säihkettä!

 

Lähetä kommentti

<< Home