tiistaina, kesäkuuta 29, 2004

Hajamielisiä hujanhajanmietteitä

Juhannuksen jälkeen töissä alkaa hiljainen kausi. Kaikki pahimmat spämmääjät ovat lomalla [viimeistään ensi viikolla], pomotkin. On aikaa siivota postia ja pöytää, tehdä niitä ikäviä rainy day duuneja. Tällä viikolla näyttää sananmukaisesti olevan oikea hetki juuri niille. Ken jää lomalle vasta heinäkuun lopulla hyötyy tuplasti: ensin saa viettää kuukauden löysäillen töissä ja sitten lomalla. Hähää!

Kesäkuun alussa lomalle lähteneet alkavat pikkuhiljaa valua takaisin. Käytävillä vilisee kotimaassa lomailleiden ynseitä, pettyneitä naamoja, kalpeita kinttuja, valmiiksi veemäisiä kommentteja. ”Niin se loma taas hurahti, plääh, ja oli NIIIIN sateiset ja kylmät ilmatkin.” Niinpä. Syntymähappamat. Lotossa häviäjät.

Taivaalle kiitos, että sekä Ruotsi että Tanska putosivat vihdoin palloilukisasta pois. Eivät ansainneet jatkoja [vaikka Svenssonien häviö olikin hermoja hivelevän niukka]. Kreikka voittoon, sinivalkoiset värit hulmuamaan! Toisaalta, Tsekkejäkin kohtaan tunnen suurta, oluenhuuruista sympatiaa... Tärkeintä on kuitenkin, että se turnaus saadaan vihdoin päätökseen.

Viinisuositus kesän lihansyöntikarkeloihin: Juhannuksen onnenkantamoinen hätäisellä Alko-piipahduksellamme oli ehdottomasti Tunisialainen punaviini Selian Carignan. Hippasen tyyriimpi pullote [9,85e], mutta upean täyteläinen, kypsän hedelmäinen, pehmeän mausteinen ja lämmin, rypäleenä Carignan. Sopii hyvin grillilihojen seuraksi. Melkoisen tanakka, mutta kuitenkin hyväilevän pehmo ja tasapainoinen. Kannattaa kokeilla!

Missen linkkivinkki. Kurkkaa osio Ajanvietettä, Hauskaa. Tiedä vaikka kissallasi olisi lähiaikoina nimipäivä! Voit myös mitata kissasi älykkyyden [testien teko näyttää meillä kestävän useampia päiviä, palaamme tuloksiin myöhemmissä Missen postauksissa], varo vaan.

Viikon veto: Kauankohan kestää, ennen kuin Blogistanin Nääsvillen lähiön erihyvän eriön asukit saavat blogimiitin sovittua ja pidettyä? Any bets? Näillä sateilla, heinäkuun helteillä tai ensilumilla -tarkkuus riittää.

Kavala nykytekniikka saattaa höynäyttää verevänkin jobbarin. Toivottavasti saamme tietää, miten kävi – saatiinko rosvot kiinni?