torstaina, syyskuuta 30, 2004

Lomanjälkeinen raippaisu Blogistanin arkeen

Vaikka päivittäinen hekotuslukukokemus Kysyn vaanin deletoiduttua on nykyisin niukempi, on sentään muutamia ilon, huumorin tai muun koukun puremia otuksia Blogistanin horisontaalisvertikaalisessa konteksissa nähty.

Lusikka vs. bebabeba
Mean ”kuka kussakin sängynpuoliskossa koisaa” –avaus on kirvoittanut ihailtavan paljon omiin blogeihin kirjattuja näkemyksiä nukkuma-asennuksista Blogistanin täysikuun alla. Kannan korteni untuvapeitekekoon – varo vaan. Meillä yleensä lusikoidaan läheisesti ensin hetki, mutta kiepsahdetaan sen päälle pian peppu vasten peppua –asentoon yhteisen tuplaleveän untuvapeiton suojissa [kissalakanalla], missä Misse vielä lymyää jossain poimussa. Peput yhteen, polvet koukkuun, jalkapohjat vastakkain. Läheisyyttä ja silti omaa,tilanteesta riippuen enemmän tai vähemmän raikasta ilmaa hengitettävänä, ahh. Hän ken könyää jatkuvalla suhinasoitolla kusella keskellä yötä [minä, heippa vaan kaikille], nukkuu aina logistisesti lähinnä vessan ovea olevalla puolella. Myös matkoilla ja vieraissa sängyissä.

Miksikö?
Isosisko ihmettelee miksi luen hänen blogiaan? Minä tirkistelen sitä sen takia, kun se poikkeaa virkistävästi valtamärinävirrasta ja esittää rohkeasti kirjoittajan omia näkökulmia maailman menosta. Ihan samasta syystä silmäilen myös Plökiä, Siiveniskuja ja Käymälää. Joskus vielä luen ne kaikki alusta saakka.

Status BUNT?
Askarruttaapa hippasen, miten siunauksiemme huomassa pesivällä love bird –osastolla menee? Jeppe vetää tuskaan saakka halpaa bissee jossain sakulandiassa [ei mikään paskempi idea sinänsä] ja armaansa kärvistelee ikävissään Uleåborgissa. Koskahan mahtaa tapahtua maamme sisäistä muuttoliikettä ja mihin suuntaan? Hmm... kaukorakkauksien asiantuntija on käytössänne, varo vaan! Viritän lepotuolin ihan tuossa tuokiossa konsultointiasentoon, jos tarvis.

Kunkkucorner: Mitvittenin puuteroiduille ikiprinsessan harteille saattaa olla vaivihkaa valahtamassa kappale kunkun viittaa [sovitettu on jo]. Hyvinhän tuo veetutin sopii sinne keulille kisailemaan Pinserin kanssa, kun sattumoisin tuli sitä tilaakin. Ettei vaan KV olisi kavahtanut vaaleja ja vaaliblogeja. Ne ovat niin suosittuja ja vähähuumorisia. Tai jos vaikka uhkaava kuukkeligaala toi alijulkisuuspaineita – kun on jo voittanut kaiken. Ei voi tietää.

Viikon uusi tilauslöydös: Kotipoika avautuu. Kurkatkaa edes - täs on tatsia. Cover me – I am going in.