keskiviikkona, lokakuuta 06, 2004

Lukuhäirikkö iskee marginaaliryhmiin

Tarkastelin hetken itseäni lukijana voidakseni vihdoin virittää sivumarginaaliini suosikkiblogejani. Päädyin luokittelemaan surffailukäyttäytymiseni Blogistanissa kolmeen [3] pääryhmään. Kaikki oikeudet ja oikeudenomistajat pidätetään anyway, varo vaan.

Ryhmä 1: Nämä luen aina
Blogit, jotka luen aina, kun ne ovat päivittyneet, joskus useamminkin lueskellen vanhempia juttuja. Tilaan myös paukaukseeni. Tähän ryhmään minulla päätyvät hyvät tarinankertojat, kolahtavat huumoripläjäykset, hengeltään sympaattiset tai mieleltään rohkeat haastajat sekä aihepiiriltään asiamielessä kiinnostavat blogit, jotka lisäksi päivittyvät suht’ säännöllisesti.

Ryhmä 2: Näitä silmäilen usein
Blogit, joita seuraan kurkkimalla satunnaisesti. Aihe/tyylisuuntaus voi olla mikä vaan [varo vaan], mutta se viimeinen totaalisesti addiktoiva koukku jostain syystä puuttuu/en sitä näe tai koe. Joitakin tilaan, joitakin en. Jos joku näistä tekee ajan mittaan vaikutuksen millä hyvänsä asialla, saattaa se päätyä ryhmään 1 siltä istumalta.

Ryhmä 3: Näitä tirkistelen satunnaisesti
Blogit, joiden kiinnostavuus perustuu haluun tirkistellä toisen [yleensä erilaista] elämää ja blogissa purettavaa tilitystä jostain raskaasta tai railakkaasta elämäntilanteesta tai yleisestä kommentoinnista netissä. En yleensä tilaa, joskus kuitenkin, mutta kurkin sitäkin ahkerammin kyllä.

Yritän saada listauksen näkösällenne viikonloppuna. Herneet kannattaa ennen sitä varmuudeksi liottaa keitoksi, ettei vaan singahda nenään tai edes nenänpieleen. Moroskoopilla ei toistaiseksi ole toiveita sijoittua, koska loyality programmin alin pisteraja on aina vaan uudelleen tulemisen jälkeen vielä hakusessa [ne menee meillä nollille näissä suorilta jaloilta katoamistapauksissa tosi pian, varo vaan - toim.huom].

Kerro, kerro kuvastin
Mitä kuvastaa se, että valtakunnallisen televisioyhtiön domainista on tultu Varo vaaniin varhain aamulla googgelin avustuksella hakusanalla _panoja_ ja viivytty lähes puoli tuntia? Tylsää duunia? Puutetta? Käteen vetoa? Tyhmyyttä [ei tääl ole kuvia ollenkaan saati sit niitä]? Uutta potentiaalista lukijaa? Kysyn vaan????

Vastaava visiitti hakusanalla _selkäsärky_ on kestänyt vain 20 sekuntia. Lienee tosi tuskaa.

Ymmärrä nyt näitä sit...