tiistaina, joulukuuta 21, 2004

Hei hyppikää, nyt on aika

Päivänä, jolloin joutuu piipahtamaan kaksi kertaa Kalliossa [vainoharhaisesti pälyillen tienoita alta huppunsa ja nähden hallusinaatioita aseen kanssa kuljeskelevasta Visukintusta, ”Pahaa Joulua” banderolliin verhoutuneesta Schizosta ja kantoliinassaan lirkuttelevasta Raparperibabysta – eihän Kalliossa voi asua muita kuin bloggaajia, eihän?], pyörimään puolituntia ympyrää Itäkeskuksen pysäköintilaitoksessa lasit huurussa, taistelemaan henkensä kaupalla Stockalla teräväkyntisen Rouva [mielipuolisesti minkkikotsansa varjosta kälättävän, tärpätinhajuista Ooppium-parfyymia rinnuksilleen lorotelleen] Haaskan kanssa viimeisestä juuri siitä asusteesta, jonka tarvistin konttiini, melkein täräyttämään vilkutta vasemmalle kääntyvän lippalakkikuhnurin jo valmiiksi kiharassa olevaan puskuriin sekä toteamaan kotiin palattuaan, että orkideasta on pudonnut se viimeinenkin kukinto, ei pitäisi mennä enää Blogistaniin kiksauttelemaan.

Moroskooppi vilkuilee vieraita, nuorempia blogeja. Piti mennä hätäännyksissä ihan tilaamaan tuo blogi, [joka vielä tovi sitten mainosti itseään sloganilla ”Bloggausta ilman vittuilua” – liekö ääni kellossa muuttunut?] jotta voin seurata suhteen kehitystä. Tältä se siis tuntuu, huoh.

Sellistin kalterinvälit taas tihkuvat kyseenalaisia asentoja ja toiveikasta erektiohakuisuutta [odotin loppuun saakka analyysia kohteista ”Eräät tulevat juosten”, ”Tumpelo” ja ”Susannan käsityöt”, mutta Sellisti se jäykistyi pahan kerran eikä vaan saanut... analysoitua] – hetken kestää ja sekin synkkää ja ikävää, varo vaan.

Onneksi Joulunpunameussi sentään siteeraa Leinoa, muuten ei kyllä tulisi uni silmään. Taas uusi päivä kaiken muuttaa voi. Voi voi.
----
Rajattoman joulukonsertti Kultsalla oli sentään hyvä. Hieno instrumentti tuo ihmisääni. Ohjelmistokin oli perinteisestä joulukonsertti-dingelidangelista edukseen poikkeava. Tuli [hetkeksi] hyvä mieli.

Edit: Kas, Pörtsikin oli perheineen ilmeisesti samaisessa tapahtumassa. En turhaan vilkuillut olkani yli. Kallio tai Viikki, höh. Niin pieni on Blogistan.