keskiviikkona, joulukuuta 22, 2004

Pantu on pakettiin, narutettu vallan

On villiä melskettä, hulinaa helskutta, korvia, tassuja, megalomaanisia massuja, häntiäkin vilisten. Hupsis, tupsis, puppeli jupsis.

Toisin kuin Peggylle, joululahjojen paketointi on ainailonalle aina yhtä inspiroiva ilo. Hyvän kaunosieluisen ystävättäreni kanssa olemme jo aikojen alusta harrastaneet kilpavarustelua toinen toistaan järisyttävämpien pakkauksien kehittelyssä – me kumpikin pidämme siitä ja osaamme myös arvostaa toisen keksimiä ja huolella väkertämiä harmonisia virityksiä. Jokainen paketti pitää olla erilainen ja henkiä jollain lailla sisällöstään kuin myös kuvastaa joko antajan tai saajan värimaailmaa tai mieltymyksiä. Viimeistään pakettikortista ja värssystä tulisi päästä sopivasti jyvälle, mitä paketissa ehkäpä voisi olla. Mutta ei liikaa vinkkiä, harhaanjohtaminenkin on sallittua.

Tämän harrastuksen seurauksena kaappiini onkin kertynyt mittava arsenaali pakkausrekvisiittaa. Vuosittain sitä kuitenkin sortuu vielä täydentämäänkin. Tänään raastoin sen kaiken ulos ruokapöydälle ja askartelin kolme [3] tuntia käärien, näperrellen ja hykerrellen, nautiskellen antamisen ja yllättämisen ilosta. Pakollista oheismateriaalia on kannullinen gölkiä ja soittimessa svengaileva Ella Fitzgerald tai Billie Holliday. Misse hääräili mukana virallisen valvojan ominaisuudessa ja täppi narunpätkiä [pahus, kun se ei osaa pitää käpälää siinä narun risteyskohdassa silloin, kun pitää kiristää ja solmia, vielä on agilityssa tekemistä;)].

Kyllä tuli komeita, vaikka itse sanonkin! Eipä silti, eivät nuo Resurssin käärimät, hieman ruttuiset Nasupaperiin pyöräytetyt [jännittävän kokoiset?!] puketit yhtään kalpene omieni rinnalla. Niistäkin uhkuu lämpö ja rakkaus. Se on tärkeää.

Eiku kuusen alle! Kääk - missä kuusi? Resurssiiiiii….. Ai niin, se koipikin pitää vielä amputoid... ei vaan löytää.

Viiden pisteen vihje: Viimeksi sitä on käytetty noin vuosi sitten. tiutiutiutiu – dong – ei tullut vastauksia
Neljän pisteen vihje: Se on vihreää metallia. tiutiutiutiu – dong – ei tullut vastauksia.
Kolmen pisteen vihje: Se on niin ruma, ettei se voi olla kirjahyllyssä, ei edes kirjojen takana. tiutiutiutiu – dong – ei tullut vastauksia
Kahden pisteen vihje: Se ei ole kävellyt itsekseen minnekään, vaikka jalka onkin. tiutiutiutiu – dong – ei tullut vastauksia.
Yhden pisteen vihje: Veit sen itse kellariin. tiutiutiutiu – trööt – kas, ainailona painoi nappia ja haluaa vastata, ole hyvä vaan.
Vastaukseni on: Se on kellarissa [olen ansassa].
Oikein. Voitit juuri kuusenjalanhakumatkan kellariin.

Resurssi, miten olis aamiainen Tiffan... kellarissa? Kyllä mä tiedän, että sä olet just sopivasti naughty, tarkoitin siis nälkäinen. Jalan. Kuusen. Sexan. Vink, vink.