torstaina, toukokuuta 13, 2004

Torstai on toivettä tulvillaan

Veden ollessa loppu olutkin käy

Tuhat ja yksi syytä lappoa toivettä – veistä tästä viisi (5):

  • Suomalaisuuden päivä on taas onnellisesti ohi ja voi sivuilleen vilkuilematta jatkaa halpatuontiroinan ostamista, käännöskirjallisuuden lukemista, saksalaisen oluen ja Vana Tallinnan lipitystä sekä kiinalaisten päärynäomenien puputusta. Nimipäivän kunniaksi sentään voi vetää Flooraa ja nuuhkia Kukkaa.

  • Jos ahneuksissaan ostaa kuuden (6) kilon vesimelonin tarjoushintaan 0,75 e/kilo, jaksaa jotensakin vyöryttää sen kotiin huusholliinsa hissittömän kerrostalon ylimpään kerrokseen ja sitten huomaa, että homma ei oikein aukea, koska talon ainoa kirves on matkoilla metrossa, niin ei hätää, aina voi napsia virkistävää virtuaalimelonia ja keskittyä esimerkiksi munkkeihin.

  • Tanskan rinssi rohkea nai perjantaina Tasmanian tuholais-kaskaan. Ehdit vielä lennähtää paikalle iloiseen Kööpenhaminaan kuolaamaan. If not, erikoislähetys Tanskan kuninkaallisista häistä MTV3 -kanavalla perjantaina 14.5. kello 19.30. Ohjelmoi videot ennen pubiin lähtöä.

  • Kansakuntamme pelastui jälleen täpärästi laajemmalta nöyryytykseltä – ei tarvitse osallistua euroveisuun tälläkään kertaa. Hyvä Jartsa, pysyit hienosti esikarsinassa! Siivet selkään [ai niin, nehän ovat jo siellä] vaan ja kotio.

  • 13. päivä ei ole perjantai. Varo vaan.