perjantaina, marraskuuta 26, 2004

Kissankynnenleikkaajat ja sisäpiirirötöstelijät

Kas, hetken viivähdys katvealueella ja johan taas tulvii Blogistanin Vlatava kellareihin niin, että kissatkin loikkivat raastavasti naukuen pöydälle. Koska meillä Myöhempien Aikojen Vaanissa [me olemme tässä yhteydessä Misse ja ainailona], ei ole varsinaisesti mitään uutta [keinoja, nimiä, referenssejä] annettavaa vittuilu[ja sen esto]keskusteluun, emme siihen detaljitasolla puutu. Kuitenkin - jotta meitä ei luultaisi mielipiteettömiksi nysväkkeiksi, jotka vaan verhojen välistä tirkistelevät tapahtumia veden noustessa kohti kotiovea – tuomme täten julki meidän blogimme mielipiteen aiheeseen. Toistamme: mielipiteen.

Tuomitsemme kaikenlaisen törkyturpaterrorismin jyrkästi riippumatta kanavasta, missä sitä harjoitetaan. Sanan säilää sopii heilutella terävästi ja taidolla, mielipiteensä esittää rohkeasti ja ryydikkäästi [ironiaa ja huumoria kaihtamatta], mutta kaikenlainen selkään puukottaminen ja kintuille kuseksiminen, jolla toista osapuolta pyritään kyykyttämään, uhkaamaan ja tahallisesti ärsyttämään menemällä henkilökohtaisuuksiin, ei ole aikuiselle ihmiselle sopivaa käytöstä eikä ansaitse mitään puolustelua. Sananvapauden maljasta ryystäessään on syytä muistaa, että vapaudesta voi nauttia vain kun ymmärtää [ja kantaa] myös siihen liittyvän vastuun. Ilman vastuuta vapaus on pelkkä illuusio, jonka harhassa hyörivät vain harhaiset hörhöt.

Toinen asia, josta haluamme hippasen hyrähtää tänään [luonnollisesti listasijoituksen paraneminen tähtäimessä] on sisäpiiribloggaus. Ainahan maailmassa on bestiksiä, auktoriteetteja, asiantuntijoita, samanhenkisiä otuksia, kivoja kavereita ja hyviä tyyppejä.

Meillä digataan tiettyjä asioita, joku toinen diggaa jotain muuta. Kun löydämme blogin, jonka sisältö saa jostain syystä [se voi olla tyyli, aihe, elämäntilanne, whatever – joku ihme viba sieltä vaan välittyy] meidät nauttimaan, herkistymään, oivaltamaan, terästäytymään, viisastumaan tai vain viihtymään, niin totta kai Varo vaan linkkaa ja vinkkaa. Listasijoituksella ei ole merkitystä. Jos se toimenpiteen seurauksena nousee, niin olemme halutessanne pahoillamme.

Lukijoita ei ole syytä aliarvioida. Jokainen lukee kuitenkin sitä mitä haluaa. Täällä pyörähtelee myös niitä lukijoita, jotka eivät itse bloggaa. Lienevät jo ihan kypsiä näihin sisäpiirikärhämiin, joten eiköhän tarjota heille taas välillä jotain viihdyttävämpää, vai mitä? Coming soon... varo vaan.

Ihanan vaikeeta. Elämä on.
-----
Nyppäsen samalla yhden raadon alas Silmäiltävistä - taisi lyödä just hansikkaat kehään... Ja Moro skrivas niin kauniisti meistä, joten kevyttä nostetta.