torstaina, tammikuuta 06, 2005

Ghostbuster iltalaukussa

Olenkohan ainoa ihminen maailmassa, jonka kännykkä lähettelee itsekseen tekstareita? Soittaakin silloin tällöin minne sattuu. Kuulun niihin kännykänkäyttäjiin, joiden puhelin on default-asennossa näppäimet lukittuna ja useimmiten vaan vastaanottaa milloin mitäkin impulssia. Vain silloin, kun tulee pakottava tarve joko soittaa tai tekstata, puran lukituksen, hoidan asiani ja palautan apparaatin sen päätteeksi näpytinlukkoon.

Tänään se konhes oli taas lähetellyt lukuisia hämäriä viestejä lukuuni. Muistan, että paiskatessani vempaimen [autoilunihanuuden johdosta mediumkokoisen] iltalaukkuni pohjalle, näpykät olivat lukossa. Kun seuraavan kerran vilkaisin räpyllintä, se oli täynnä toimitettujen viestien kuittauksia. Kaikki [7] näkyivät menneen [huokaus, onneksi] samaan numeroon [puhelinmuistioini listan ensimmäiselle, sorry Anne]. Sisältö oli toistuvasti tyyppiä xc?+s?1Bblksjk tai sinne päin. Kunnes huomasin tapahtuneen ja ymmärsin lähettää pahoitteluviestin uppiniskaisen käpäläni käytöksestä. Ollaan edelleen Annen kanssa kavereita, kiitos;).

Onks tää nysse kännykkäviirus? Vai onko sillä oikeasti oma tahto? Vai liekö se paikantanut minut kiroilemasta Lidlin pihalla sitä, että kaikki mitä olin ajatellut kotimatkalla ostaa [enkä ostanut edellisestä kaupasta, kun Lidlissä on halvempaa] oli kaupasta loppu ja pyrkinyt varoittamaan Resurssia tuloillaan olevasta ärpäkepurskautuksesta? Vai tekeekö se tätä ihan säännöllisesti [poistaen kuittaukset näppärännopeasti, ennen kuin ehdin huomata] ja siksi statukseni työ- ja yöelämässä on nykyisin niin himmeängimmelindx? Paha sanoo.

Mitä tästä pitää oppia? Vaikka joutuisit tekemään ystävyyssuhteillesi, tärkeille ihmisillesi tai parisuhteesi lällyttelykonseptille minkälaista verbaaliväkivaltaa tahansa, niin huolehdi siitä, että kaikissa puhelimissasi se ensimmäinen tallennettu aa niinku aatami on joku luotettu taho. On paljon helpompi selittää.

Levollisia loppiaislukituksia vaan kaikille bugipuhelimien haltijoille. Muistakaa laittaa ne pyhäksi äänettömälle.

On behalf of: Firmatekninen Muinaismuisto 6210

__
Loppiainen kaikessa turhuudessaan lienee niitä ainoita päiviä, jolloin suomalainen [toverinaan tällä kertaa {omaa keskustelukulttuuriaan Aasian katastrofin laineissa kritisoiva} diskuteeraava ruotsalainen, jolla oli aattonakin jo taas lyhyt työpäivä] pääsee kuittaamaan tanskalaisille. Juutit ovat torstaina töissä! Sille kannattaa ottaa jo kupillinen Kirsberryä [tai Kijafaa tai Gammel Danskia, melkeinpä Skånen Akvavitiakin], jo ihan aamupäivällä [CET]. Vana Tallinn käy myös hyvin, jos ei dk-pullotteita löydy. Itse asiassa mikä hyvänsä käy. Voikkarit [smörrebröd] voi jättää iltapäivään.