maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Päivittäispiinats

Elämän pieniä päivittäiskysymyksiä: Miksi shampoo ja hoitoaine [useimmiten] myydään samankokoisissa pakkauksissa, vaikka hoitoainetta kuluu huomattavasti vähemmän? Eltaantuvia hoitoainejäämiä kertyy notkumaan muutenkin ahtaille kylpyhuoneen hyllyille, kun kuitenkin shampoota ostaessa tavallisesti tulee ostettua se hoitoainekin. Lisäksi näköjään vaihdan merkkiäkin vielä joka kierroksella – mikään ei tunnu olevan tarpeeksi kohottavaa nykyiselle apaattisesti pitkin jaloa kallonmuotoani viruvalle hiirenhännälleni.


Hulluilla päivillä [100e/tunti] tein tasakokostandardista poikkeavan hankinnan. Nyt muutaman käyttökerran jälkeen olen suunnattoman pettynyt hoitoaineyksikön käytettävyyteen. Etenkin yhdellä kädellä. Kun ei se läppä vaan aukea ilman, että kynnet on ihan ruvella. Sitten, kun se sattumoisin mahdollisimman yllättävässä tilanteessa lävähtää levälleen, ruiskahtaa [näyttääpä tutulta!] tavaraa pitkin kaakeleita [ihan ku Resurssin nyt tarttis silleen pitkin seiniä roiskia]. Kiinnipanemisen kanssa on ihan ihan yhtä kädetön olo - näpykkä ei tahdo osua reikään ja jos tönikkä jää hiemankin raolleen, niin sieltähän valuu. Voi pyhät hoitoainepyssyt sentäs! Suihkuhetketkin ahdistaa!

Shampoopullo on megakokoa, miten pitkään kestääkään, ennen kuin näistä pääsee eroon. Mihin voisi valittaa? Loreal, because you’re worth it?!? Vai oliks se Loreal? Worth what?