perjantaina, huhtikuuta 01, 2005

NettiNyyrikki saa paikan

Kuuntelin [söin puuroa samalla] aamutelkusta haistattelua Nyyrikki-lehden [joo, on sellainen kuulemma edelleen olemassa] nykytilasta. Tuo paperilla tiiviisti pysyttelevä [ei löydy nettiversiota, ei] jopa [kuulemma] ihan tunnettujen kirjailijoiden salattujen irtiottojen äänitorvi porskuttaa edelleen painomusteen voimalla uskollisen äidiltä tyttärelle levikki-ideologiansa varassa pohdiskellen… öööö… siis ihan niitä samoja asioita, mitä jotkut pohdiskelevat jopa blogeissaan. Ettei vaan olis toveris bloggaaja [täytä/fyll i] asialla siellä Blogistanin ulkopuolisessa maailmassa... just for fun? Rankka ajatuskin.

Nettinyyrikki – kas siinäpä olisi oiva blogin nimi. Ota ja varasta – maksaa vain linkin tänne [tää on sitä eebisnestä] + Platinaisen Kakofonin ehdokkuuden. Miksi maksaa extraa ja suoltaa jätepaperia tunkiolle, jos saman saa näppärästi netistä? Nora Roberts, käännössopimuksesi ovat vaarassa, varo vaan.

Väliotsikko yhdellä rivillä
Nyt, kun hyvin kirjoittava kissa[kin]ihminen Veloena on vihdoin [muidenkin palautteesta] ottanut onkeensa taannoisen uikutukseni aiheesta ”kappalevälit luettavuuden yllykkeenä”, tuotakin mainiota blogia pystyy lukemaan nautinnolla entisen tirkistelyn sijaan. Vaikka tumma tausta vielä ottaakin hippasen ikänäköön [se on ihan oikeasti Benroben angstioikeus], I will survive. Thänks, paiskaan paneeliin, kun kerkiän.

Toinen väliotsikko yhdelle kuvitellulle riville, josta taitaa väkisinkin tulla kaksi [miltäs näyttää?]
Hokasin vasta, että joku Vaanilan kapinen juttu on mainittu myös siellä Kuukkelikisan ”paras juttu” kategoriassa. Höh, ihan kiva killeri ja kiitos hälle, joka sen esiin äänestyslipukkeeseensa onki.

Kas kun en koskaan ehtinyt julkaista listaa omasta mielestäni parhaista [hitsi kun olen muka vaatimaton ihminen ja sen lisäksi omalle olettamalleni verbaalinäppäryydelleni sokea lepakko ja vielä laiskakin]. Heitän tässä nyt kasvaimen lailla kasvaneiden lukijoiden joko iloksi tai kauhistukseksi ne minusta parhaat v.2004 hörinät [lue: mieleen jäävimmät kirjoittaa]. Ota ja jätä.

Herkät kerkät keväimen
Päivä huojuvana klemmarina
Kaskaswokkia
Priorisointi parisuhteessa: First things first
Testikaniinin iltarukous
Ennakoimattoman ajon kurssi polakka puskurissa
Ennen päivänlaskua ei voi
Pallon hallussa