lauantaina, joulukuuta 31, 2005

Poimintojaisia

Jaa miksikö?
Noh, just for fun. [Tähän hymiö, hymiö, vilkkuva hymiökalmo]. Kun on ollut olut niin lystiä kanssanne, niin pakko on hieman metasitäsuntätää [se on verbi] näin hyvän bloggausvuoden riitteeksi.

Paljastus [huh, meinas tulla paljassus!]: Vaanilan nykyisin suosimassa selaimessa [Tuliketussa] on erityinen yybersalainen Bongatut-kansio. Sinne survomma talteen orastavassa vaiheessa hupattavaa hykerryspotentiaalia. Aika ajoin siellä sitten ruoppailemme seurantamielessä. Niin kuin nytkin, kun toveri PA taas höristeli hereille dementoituvan näykkäilijän muistikuvatuksia.

Tosikko
Näemmä jo elokuussa bongasimma Tosikon, jonka ensimmäinen kuvallinen merkintä iski suoraan ainailonan syvimpään hamsteri-paperinhypistelijä-nahannuuhkija-muistikirjankeräilijähermoon. Tuolta samaiselta istumalta [lisäsin Tosikon Bongattuihin ja] lähdin kaivelemaan omia rakkaiden [tyhjien] muistikirjojeni kätköjä. Sillä tiellä ollaan edelleen, vaikka kätköjäkin on jo siivottu ihan lomankin varjolla. Hajulla ollaan ja heti, kun se korkkilehtinen muistikirja jostain nousee pintaan, niin kuvallinen reportaasi on varma! Innoittajana Tosikko [08/05].

Sittemmin bloggaamaansa lopusoinut näkemys het täs:
Laulaa kuin toi,
jota huominen voi
purra korvasta, oi
silti bloginsa loi.
Voi, voi, voi, voi
tilauskirja kun soi
unohtuu aamun koi
tilastot kun hekumoi.
Moi (vaan/vain/ain/aina]


Tarkkailuun!

Hautaan saakka?
Toinen about samoihin aikoihin bongaamani ”kypsynyt” helmi [jos tätä sanaa nyt voi 24-vuotiaan ihmiseksi oletetun olennon blogiaherruksen seurannasta käyttää] on ”Kura”, joka sanailee blogissaan ”23 vuotiaasta hautaan saakka” [toivoa sopii, tosin Veijo Bloggerin olemassaolosta ensi vuosisadalla ei ole takeita]. Ei vaan voi mitään, että hykerryttää tämä omalla aidontuntuisella tavallaan vulgaarin tyypikäs ote, joka poikkeaa odotetusta vi**u-ku-o-tylsää-angstista sen takia, että tästä tötteröstä purkautuu näppäimille ihan selkeetä jälkee, jossa on ajatusta takana; ei pelkkää sitä itseään. Toivon Kuralle rohkeutta, uskallusta ja hyvää tuulta. Anna heittää vaan.

Lisäksi haluan kiittää tosi kuluneesta vuodesta päivittäisiä uupumattomia ”Klikkaan taas” tahojani, jotka näkyvät [enimmäkseen] sisustukseksessani. Ja tietty kaikkia Vaanilaan ohjastaneita rohkeita Googlettajia ja muita incognito hiippailijoita kuin myös jokaista sitoutumatonta satunnaislukijaa .

Lopuksi vielä kevyt kotikimarainen [pop? muumiko?] - Vaanilan omaan mieleen hyytyneet pyrintöaihiot vuonna 2005 [lue:hauskimmat/tärkeimmät kirjoittaa, eriävät kommentit sinne Sun äitis tai missä on Kuulis {missä sitä nyt taas uinahdellaan?}-palstalle]:

Päättämättömällisyydelläänköhähän (01/05)
Joko sinulla on Oma?(01/05)
Paskiaistiistai (02/05)
Hermoraunion herkkupettua (02/05)
Hoitoa takuulla (03/05)
Johan on markkina (05/05)
Senkin kelmi! (05/05)
Idyllisiä elimyksiä(06/05)
Seisovaa ilmaa (07/05)
Don’t sock me honey(10/05)
Vaippaihottuma (10/05)
Suomi on vapaa maa (12/05)

On mulla teille yllärikin! Mut sitä pitää oottaa viäl yks yä. Houhou.